Změna provozovatele

Milé klientky, klienti, obchodní partneři.
 
Jistě jste si všimli, že bylo z důvodu časového vytížení ohlášeno ukončení provozu. Bývalí majitelé vytvořili Nejlevnější korálky od nuly a zaslouženě si tím získali Vaši přízeň. Jelikož ale nemají dostatek času v projektu pokračovat a byla by škoda jej nyní prostě ukončit, vybrali si k pokračování ve svém díle právě nás.
 
Budeme rádi, když nám zachováte věrnost. Uděláme vše, co bude v našich silách, abychom Vás nejen nezklamali, ale abychom Vás i mile překvapili.
 
Prosíme Vás o trpělivost – z počátku bude probíhat přesun skladu, nový skladový a expediční systém, naskladnění nových produktů a spousta dalších věcí, na které se můžete těšit – kvůli tomu ale musíme do 7.8. pozastavit expedici objednávek. Objednávky tedy přijmeme, ale doručení proběhne až po uvedeném datu, kdy se můžete těšit na malý uvítací dárek!
 
V první fázi se tedy změní pouze název dodavatele na fakturách.
 
Následovat bude dodávka nového zboží, proběhne i inventura a nabídneme Vám vše, co bude k dispozici. Těšte se na výprodej zbylých skladových zásob - musíme udělat místo novinkám!
 
Pročistíme všechny kategorie, abyste ve zboží měli přehled. Doplníme zboží tam, kde chybí.
 
Postupně dojde k výraznému rozšíření produktů na další galanterní zboží, pletací a háčkovací potřeby a příze. Určitě Vám na Facebooku a Instagramu ukážeme nějaké ochutnávky!
 
 
My se tedy jdeme pustit do práce a Vám všem ještě jednou moc děkujeme za trpělivost, v srpnu se na Vás budeme těšit!
 
 
Lucie a Ondřej Němečkovi